enda

Astrid Neumann

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I blodet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nylon 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Min Bror 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Skål for Ida 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Belyser DK/Spillefilm
RePlay 2008 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Ulykkesfugl 2008 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Fastelavn 2007 Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.