enda

August Diehl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Hidden Life 2020 Medvirkende U/Spillefilm
Dengang i maj 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Den unge Karl Marx 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Layla Fourie 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Hvis ikke os, hvem så 2011 Bernward Vesper U/Spillefilm
Forfalskerne 2007 Adolf Burger U/Spillefilm
The Ninth Day 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Love in Thoughts 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.