enda

August Rosenbaum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I dine hænder 2015 Komponist DK/Spillefilm
Afvej 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Fotografi nr. 576 2015 Komponist DK/Eksperimentalfilm
Seksten en halv time 2013 Musik DK/Kort fiktion
Dem man elsker 2012 Musik DK/Kort fiktion
Les amours perdues 2011 Komponist DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Musik DK/Kort fiktion
Den lille fiskerinde 2007 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.