enda

Axel Jepsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
3 må man være 1959 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Produktion DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Produktion DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.