enda

Axel Larsen

(1920 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Fyrtøjet 1946 Stemme DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Taxachauffør, modstandsmand DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Martin DK/Kort fiktion
Familien Gelinde 1944 Oderik, Gelindes medhjælper DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Købmandslærling DK/Spillefilm
Møllen 1943 Møllerdrengen Lars DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Frode, ven af Eva DK/Spillefilm
Pinocchio 1940 Slaphans (1940-vers.) U/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Mælkedreng DK/Spillefilm

Som Buster Larsen

Title År Funktion Kategori
Gøngehøvdingen 1992 Manfred, fisker Tv-serie
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Vicevært DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Vicevært DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Monty DK/Kort fiktion
Pelle Erobreren 1987 Ole Køller DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Håndværker Tv-serie
Midt om natten 1984 Charles DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Købmand DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Klausen, hotelvært DK/Spillefilm
Hjem 1982 Medvirkende Tv-film
Maj 1982 Kai Tv-film
Det parallelle lig 1982 Hans Thomsen, krematoriearbejder DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Jeppe DK/Spillefilm
66 dage med Jeppe 1981 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Vagtmester Hornemann DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Gendarm i EF-hovedkvarteret DK/Spillefilm
Matador 1978 Oluf Larsen Tv-serie
Ludvigsbakke 1978 Mourier Tv-serie
Hærværk 1977 Eriksen DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Redaktør Wulff DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Køkkenchef DK/Spillefilm
Spild og service 1975 Medvirkende Tv-film
Hitler superstar 1974 Adolf Hitler Tv-film
Kys det hele fra mig 1974 Medvirkende Tv-film
Anna - en fattig piges eventyr 1973 Fortæller Tv-serie
Rundt om Selma 1971 Frank Tv-film
Hovedjægerne 1971 Direktør Lund DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Tivolikontrolløren DK/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Onkel Anders DK/Spillefilm
H.M.S. Pinafore 1970 Medvirkende Tv-film
Bananmanden 1969 Medvirkende Tv-film
Kirsebærhaven 1969 Medvirkende Tv-film
Paria 1969 Hr. Y Tv-film
Flagermusen 1969 Frosch, fængselsbetjent Tv-film
Mordskab 1969 Freddy, hendes mand DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Hamlet-Andersen DK/Spillefilm
Farvel Thomas 1968 Thomas Nielsen Tv-film
Københavnerliv 1968 Hr. Madsen, bagermester Tv-serie
Stormvarsel 1968 Christian Thorup DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Sagfører DK/Spillefilm
Kom frit frem 1966 Hovedstadsredaktør Halwind Tv-film
Don Olsen kommer til byen 1964 Don Olsen DK/Spillefilm
Fødselsdagsselskabet 1964 Medvirkende Tv-film
Når enden er go' 1964 Magister Hermod DK/Spillefilm
Den syvende sans 1963 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hvad med os? 1963 Gorm DK/Spillefilm
Harlekin ægtemand 1963 Tjener Tv-film
Duellen 1962 2. skuespiller DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Grossist Ludwig DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Manus, Buster DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 William Frandsen, Birthes bror DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Poulsen, journalist DK/Spillefilm
Cyklisten 1958 Cyklens stemme DK/Kort fiktion
Aprilsnarrene 1958 Medvirkende Tv-film
Pigen og vandpytten 1958 Teaterdirektør DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Lasse Larsen, hypnotisør DK/Spillefilm
Lån mig din kone 1957 Torben Einerts, arkitekt DK/Spillefilm
Skarpe skud i Nyhavn 1957 Hans Ericsen U/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Harry Motor DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Andersen DK/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Vagabonden (1955-vers.) U/Spillefilm
Menageri 1955 Medvirkende Tv-film
Ild og jord 1955 Knud, karl DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Lasse Larsen, sæsonarbejder DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Nikolaj Hansen, smugler DK/Spillefilm
Peter Pan 1953 Peter Pan U/Spillefilm
Et spil 1953 Medvirkende Tv-film
Ved Kongelunden 1953 Knud, mekaniker DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Peter Rasmussen DK/Spillefilm
Alice i eventyrland 1951 Bromanden U/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Mads DK/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Buster, kabaretsanger DK/Spillefilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Avissælger DK/Kort fiktion
Støt står den danske sømand 1948 Mand, der spiller billard DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Stationskarlen DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Den ukendte DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Petersen, tjener DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Mand, der drikker mælk på gaden DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.