enda

Barry Wetcher

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Single i New York 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Kvinden i toget 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
The Other Woman 2014 Stills U/Spillefilm
Side effects 2013 Stills U/Spillefilm
The Big Wedding 2013 Stills U/Spillefilm
Broken City 2013 Stillfotograf (New York) U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Stills U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Stills U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.