enda

Beatrice Seedorff

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Nabo Tv-serie
Det sidste barn 2005 Dansk og engelsk indtaling DK/Dokumentarfilm
Opbrud 2005 Dalia DK/Spillefilm
Således skete det 2004 Mor DK/Kort fiktion
Sparekassen 2000 Lady Tv-film
To mand i en sofa 1994 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Lasse Lasse lille 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
I mørke 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Domino 1991 Hanna Bruun Tv-serie
Manden der ville være skyldig 1990 Sekretær DK/Spillefilm
Mit søde barn 1987 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Den vide verden 1986 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.