enda

Beatrice von Schwerin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 2014 Producerassistent Tv-serie
Dicte 1 2013 Postproduktionsassistent Tv-serie
Ginger and Rosa 2012 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Producer DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Producerassistent Tv-serie
Offscreen 2006 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Set design DK/Kort fiktion
Allegro 2005 Påklæder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.