enda

Ben Kingsley

(1943 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Pasha DK/Spillefilm
The Ottoman Lieutenant 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Walk 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Learning to Drive 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hugo 2012 Georges Méliès U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Tamir U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Dr. John Cawley U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Nizam U/Spillefilm
The Desert of Forbidden Art 2010 Stemme U/Dokumentarfilm
Elegy - skønhedens magt 2008 David Kepesh U/Spillefilm
I have never forgotten you: The life & legacy of Simon Wiesenthal 2008 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Lucky Number Slevin 2006 Schlomo U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Massoud Amir Behrani U/Spillefilm
Sexy Beast 2000 Don Logan U/Spillefilm
Hvilken planet er du fra? 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1996 Feste U/Spillefilm
Species 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Liberation 1994 Fortæller U/Dokumentarfilm
Death and the maiden 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Sneakers 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Pascalis ø 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Skildpadde dagbog 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Gandhi 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.