enda

Ben Lewis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fædre og sønner 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Facebookistan 2015 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Instruktion, Manus, Fotograf U/Dokumentarfilm
Elvis i haremet 1965 Klip U/Spillefilm
Kissin' cousins 1964 Klip U/Spillefilm
Kom til det vilde Vesten 1963 Klip U/Spillefilm
Afrikas trommer 1963 Klip U/Spillefilm
De fire ryttere 1962 Klip U/Spillefilm
Modets røde kokarde 1951 Klip U/Spillefilm
Lassie vender hjem 1943 Klip U/Spillefilm
Vi jazzkonger 1940 Klip U/Spillefilm
Tarzan 1932 Klip U/Spillefilm
Kysset 1929 Klip U/Spillefilm
Cirkusdjævlen 1926 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.