enda

Benjamin Kirk Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 B-kameraoperatør Tv-serie
Juleønsket 2015 Kameraoperatør Tv-serie
Vildmand 2012 Foto DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Hovedløst begær 2011 Kameraassistent, 2. unit DK/Kort fiktion
Malerhjerte 2010 Foto DK/Kort fiktion
Oceaniden 2010 Foto DK/Kort fiktion
Rivalen 2010 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Rytteriet 2010 Teknisk assistent Tv-serie
Benja 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Eye for eye 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 2008 Foto DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Pigen i skabet 2003 Martin DK/Kort fiktion
Vortex 1999 Søren DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.