enda

Benjamin Salomon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Scenograf DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Sur mand i telefon, Scenograf DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Dirch 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Deroute 2008 Produktionsdesign Tv-serie
Spillets regler 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Lotto 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Rekvisitør (æbletræ og fugle) DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Scenetekniker DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Scenograf DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.