enda

Bent E. Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ih! siger den lille bamse 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Manus Tv-serie
Zafir 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Manus DK/Spillefilm
Love Birds 2000 Date DK/Kort fiktion
Max 2000 Manuskonsulent, Location scout DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Manus DK/Spillefilm
Weather forecast 1994 Instruktion, Manus, Producent DK/Kort fiktion
Hvis du var til 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.