enda

Bent Haller

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Manus DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Manus DK/Kort fiktion
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Manus DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Manus DK/Spillefilm
Havets sang 1993 Manus DK/Kort fiktion
Alle os under himlen 1993 Manus Dokumentarserie
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Manus DK/Spillefilm
Et andet liv 1989 Manus DK/Kort fiktion
Strit og Stumme 1987 Manus DK/Spillefilm
Fugleskræmslet 1981 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.