enda

Bent Høyer

(1915 - 2013)

Tonemester.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Syd for Tana River 1963 Lyd DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Lyd DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Lyd DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Lyd DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Lyd DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Lyd DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Lyd DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Lyd DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Lyd DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Lyd DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Lyd DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Lyd DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Lyd DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Lyd DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Lyd DK/Spillefilm
Solstik 1953 Lyd DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Lyd DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Lyd DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 Lyd DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Lyd DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Lyd DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Lyd DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Lyd DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Lyd DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Lyd DK/Spillefilm
En dag i radioen 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vejen til søen 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den opvakte jomfru 1950 Lyd DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Lyd DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Lyd DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Lyd DK/Spillefilm
Millionerne brænder 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vi vil ha' et barn 1949 Lyd DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Lyd DK/Spillefilm
Næste Gang er det dig 1948 Lyd DK/Dokumentarfilm
Værelse søges! 1948 Lyd DK/Dokumentarfilm
Støt står den danske sømand 1948 Lyd DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Lyd DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Lyd, Sig selv DK/Spillefilm
Jag älskar dig, Karlsson! 1947 Lyd U/Spillefilm
Mani 1947 Lyd DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Lyd DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Lyd DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Lyd DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Lyd DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Lyd DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Lyd DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Lyd DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Lyd DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Lyd DK/Spillefilm
Klingende toner 1945 Lyd DK/Dokumentarfilm
De røde Enge 1945 Lyd DK/Spillefilm
Affæren Birte 1945 Lyd DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Lyd DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Lyd DK/Spillefilm
Mit liv er Musik 1944 Lyd DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Lyd DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Lyd DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Lyd DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Lyd DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Lyd DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Lyd DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Lyd DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Lyd DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Lyd DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Lyd DK/Spillefilm
Tyrannens Fald 1942 Lyd DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Lyd DK/Spillefilm
Brødrene Dahl-Filmen 1942 Lyd DK/Dokumentarfilm
Frøken Vildkat 1942 Lyd DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Lyd DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.