enda

Bent Nykjær Jørgensen

(1933 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kald mig Liva 1992 Steadicam-assistent Tv-serie
Ugeavisen 1990 Foto Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Medvirkende Tv-serie
Mor, jeg har patienter 1972 Lys DK/Spillefilm
Stille dage i Clichy 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Lys, Dolly DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.