enda

Bente Woodruff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Figurdesign DK/Spillefilm
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Figurdesign DK/Spillefilm
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Figurtegner DK/Spillefilm
Cirkeline og verdens mindste superhelt 2004 Figurtegner DK/Spillefilm
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animation DK/Spillefilm
Hund & fisk 2001 Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline - Ost og kærlighed 2000 Figurtegner DK/Kort fiktion
Cirkeline - Storbyens mus 1998 Tegner DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animationsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.