enda

Bibbi Bergholdt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Epidemic 1987 Makeup DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Makeup DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Makeup DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Makeup DK/Spillefilm
Wonderful Copenhagen 1984 Makeup DK/Kort fiktion
Forræderne 1983 Makeup DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Makeup DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Makeup DK/Spillefilm
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Makeup DK/Dokumentarfilm
Har du set Alice? 1981 Makeup DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.