enda

Bibi Andersson

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arn - tempelridderen 2007 Moder Rikissa (Sverker og abbedisse) U/Spillefilm
Elina - som om jeg ikke fandtes 2002 Tora Holm U/Spillefilm
Anna 2000 Annas mor DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Svensk hofdame DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Quintet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen dans på roser 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Scener fra et ægteskab 1973 Medvirkende Tv-serie
Afskedens time 1973 Elsa, Jacobsens kone DK/Spillefilm
Berøringen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Brevet til Kreml 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Passion 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Jette Merrild DK/Spillefilm
Flickorna 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Edvarda U/Spillefilm
300 skal skydes 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Rabies 1958 Medvirkende Tv-film
Livets under 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.