enda

Biljana Stojkoska

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Eva Tv-serie
Bedrag 2 2016 Paulina Tv-serie
Afvej 2015 Caroline DK/Kort fiktion
Broen 3 2015 Advokat Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Mother KaDeWe Tv-serie
Det korte liv 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Simone DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Avisredaktion, sekretær DK/Spillefilm
Hotel 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lille mand 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Ivona DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.