enda

Bill Murray

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Junglebogen 2016 Stemme U/Spillefilm
St. Vincent 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Richard Campbell U/Spillefilm
Hyde Park on Hudson 2012 FDR U/Spillefilm
Moonrise Kingdom 2012 Mr. Bishop U/Spillefilm
Get low 2009 Frank Quinn U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Garfield U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Don Johnston U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Garfield U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Steve Zissou U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Bob Harris U/Spillefilm
Rushmore 1998 Medvirkende U/Spillefilm
En ny dag truer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen i midten 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hurtige penge 1990 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Scrooged 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Røven af 4. division 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Vind og skæv 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.