enda

Bill Pope

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The World's End 2013 Foto U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Foto U/Spillefilm
Scott Pilgrim mod verden 2010 Foto U/Spillefilm
The Spirit 2009 Foto U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Foto U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Foto U/Spillefilm
Team America - World Police 2004 Foto U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Foto U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Foto U/Spillefilm
Forhekset 2000 Foto U/Spillefilm
The Matrix 1999 Foto U/Spillefilm
Bound 1996 Foto U/Spillefilm
Clueless 1995 Foto U/Spillefilm
Army of darkness 1992 Foto U/Spillefilm
Darkman 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.