enda

Birger Madsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sebastians jul 2010 Klip Tv-serie
Ved verdens ende 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Klippeassistent, Teaser-klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Trækfugle 2001 Klip DK/Kort fiktion
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Klip DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Synkronisering DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.