enda

Birgit Conradi

(1939 – )

Skuespillerinde, sangerinde. Gift med Bent Conradi.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Inga Tv-serie
MGP Missionen 2013 Johanne DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Fru Pastor Finsen DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Forstanderinden Tv-serie
Idioterne 1998 Dame 3 DK/Spillefilm
TAXA 1997 Andreas' mor Tv-serie
Bryggeren 1996 Anne Marie Thorup Tv-serie
Parløb 1990 Sygeplejerske Tv-serie
Dagens Donna 1990 Tove, Britts mor DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Hans kone DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Skolesundhedsplejerske DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
D.A.S.K. 1981 En journalist Tv-serie
Dette er et tv-apparat 1980 Medvirkende Tv-film
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Vinterbørn 1978 Karen Margrethe DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Else DK/Spillefilm
Anne og Paul 1975 Fru Malm Tv-film
Sejle op ad åen 1972 Kone Tv-film
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lotte, Lasses kone DK/Spillefilm
De unævnelige 1968 Gertrud Deuter Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.