enda

Birgit Thøt Jensen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Birthe Tv-serie
Broen 1 2011 Sygeplejerske på plejehjem Tv-serie
Bobby 2009 Gudrun DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Sekretær DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Fuldmægtig Tv-serie
Don Ranudo 1998 Donna Maria Tv-film
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Veninde 2 DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Aegilfu U/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Hofdame Tv-serie
Landsbyen 1991 Klinikdame Tv-serie
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.