enda

Birgit Zinn

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edderkoppen 2000 Pensionatsværtinde Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Fru Markmand Tv-serie
Bryggeren 1996 Madamme Tv-serie
Kun en pige 1995 Portnerkone DK/Spillefilm
Fæhår & Harzen 1995 Lis Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Mørklægning 1992 Fru Petersen, vaskekone Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Gloria DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Tanjas mor Tv-serie
Rejseholdet 1983 Lilly Tv-serie
Torvet 1981 Ella, pølsemand Tv-serie
Krigsdøtre 1981 En kvinde Tv-serie
Ministerens mord 1977 Margareta Tv-film
Ministeren og døden 1976 Margareta Tv-serie
Frøken Julie 1970 1969 Kristine DK/Kort fiktion
Den gale dansker 1969 Sød sygeplejerske DK/Spillefilm
Farvel Thomas 1968 Defektricen Tv-film
Kærligheden varer længst 1967 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det tvungne giftermål 1967 Medvirkende Tv-film
Hansens typehus 1964 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.