enda

Birgitte Lassen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fires vilde ferie 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Sminkør Tv-serie
Hjælp, det er jul 2011 Makeup Tv-serie
Rytteriet 2010 Makeup Tv-serie
Livvagterne 2008 Sminkør Tv-serie
Junior 2003 Stylist Tv-serie
Plan B 2002 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.