enda

Birgitte Prins

(1963 - )

Skuespillerinde. Født 3. maj 1963. Uddannet på Statens Teaterskole i 1990.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bankerot 2014 Sygeplejerske Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Maren DK/Spillefilm
Drabet 2005 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Skadestuelæge DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Susanne Sillemann 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Cafeteria-ansat (2) Tv-serie
Bryggeren 1996 Frederikke Jensen Tv-serie
Splat 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Forelsket kontordame DK/Spillefilm
10:32 tirsdag - en kærlighedshistorie 1991 Nina DK/Kort fiktion
Superdame 1991 Medvirkende Tv-film
Parløb 1990 Rikke Tv-serie
Tusmørket 1990 Pia Tv-film
Guitarracisten 1990 Medvirkende DK/Kort fiktion
Retfærdighedens rytter 1989 Marie, gravid kvinde DK/Kort fiktion
Døren er åben 1977 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.