enda

Birte Engelhardt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blyppernes første år 1999 Executive producer Tv-serie
Drengen de kaldte Kylling 1997 Producent Tv-serie
Forunderlige Frede 1996 Producent Tv-serie
Y's fantom farmor 1996 Producent Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Executive producer Tv-serie
Thomas og Tim 1993 Executive producer Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Executive producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.