enda

Bjarne Henning-Jensen

(1908 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Barndommens gade 1986 Trailer DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Instruktion, Manus, Klip DK/Spillefilm
Nille 1968 Manus DK/Kort fiktion
De blå undulater 1965 Manus Tv-film
Kort er sommeren 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hest på sommerferie 1962 Manus, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Een blandt mange 1961 Producent DK/Spillefilm
Paw 1959 Manus DK/Spillefilm
Hvor bjergene sejler 1955 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
En sælfangst i Nordgrønland 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Tivoligarden spiller 1954 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ballettens børn 1954 Manus DK/Dokumentarfilm
Solstik 1953 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Hesten på Kongens Nytorv 1952 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Palle alene i verden 1949 Klipper DK/Kort fiktion
Kristinus Bergman 1948 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Instruktion DK/Spillefilm
Stemning i April 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ditte menneskebarn 1946 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Den danske Brigade 1946 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalg 1945 1945 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Instruktion U/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
De danske Sydhavsøer 1944 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Heste 1943 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hesten 1943 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Korn 1943 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
S.O.S. Kindtand 1943 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Føllet 1943 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Kornet 1943 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Naar man kun er ung 1943 Instruktion, Drejebog, Dialog DK/Spillefilm
Sukker 1942 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Papir 1942 Instruktion, Manus, Speaker DK/Dokumentarfilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Brunkul 1941 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Christian IV som Bygherre 1941 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Cykeldrengene i Tørvegraven 1941 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Arbejdet kalder 1941 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Jens Langkniv 1940 Krabben Bjørn DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Pinocchio 1940 Instruktør (dansk version - 1940) U/Spillefilm
Genboerne 1939 Søren Top, regensianer DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Kronprins Frederik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.