enda

Björn Blixt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Troells troldspejl 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Motormagasinet 2004 Fotograf (arkivmateriale) Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Foto DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Foto DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Foto DK/Spillefilm
Okay 2002 Fotograf, 2. unit (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
Søen 1999 Fotograf U/Spillefilm
Tranceformer 1997 Foto U/Dokumentarfilm
Tankens anatomi 1997 Foto, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ørnens øje 1997 A-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Foto DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Foto DK/Kort fiktion
Levende ord 1: Fællesskab og demokrati 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Lydbilleder - 6 variationer over et tema 1993 Foto DK/Eksperimentalfilm
Karlsvognen 1992 Foto DK/Spillefilm
To malere - To værksteder 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Lad isbjørnene danse 1990 Foto DK/Spillefilm
Ich bin auch ein Berliner 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Gurps 1990 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Foto DK/Spillefilm
Med døden inde på livet 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Hunden der smilede 1989 Foto U/Kort fiktion
En verden til forskel 1989 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Foto DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Foto DK/Kort fiktion
Politiet i virkeligheden (2). Lighed for loven 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (3). Konsekvenser 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (1). Kontrolbilledet 1986 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Vladimir og Rosa 1985 Foto DK/Kort fiktion
Jeg er skraldemand - og det er jeg stolt af 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Tonny Toupé show 1985 Foto Tv-serie
Ofelia kommer til byen 1985 Fotograf, 2. unit, Regi DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Dagens tilbud 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Kan man give æstetikken køn 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Rainfox 1984 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Gymnasiet - en skoleform 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn [kort version] 1983 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Fremtid søges! 1982 Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn 1981 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Kundskabens træ 1981 Fotografassistent DK/Spillefilm
Genbrug 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
At danse Bournonville 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Sammen med Lena 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Du er ikke alene 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.