enda

Björn Granath

(1946 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borg 2017 Bengt Grive U/Spillefilm
Broen 3 2015 Kjell Tv-serie
Dom over død mand 2012 Axel Forssman U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Morell U/Spillefilm
Afrejsen 2005 Thomas DK/Kort fiktion
Jan Guillous Ondskab 2003 Rektor U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Elsas far U/Spillefilm
Labyrinten 2000 Medvirkende Tv-serie
Magnetisørens femte vinter 1999 Landshøvding Aspelin DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Biskop Eskil DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Professor Andersson DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Storm U/Spillefilm
Sista skriket 1995 Medvirkende Tv-film
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Rektor U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Klatretyven 1991 Syrén, vagthavende betjent Tv-serie
Et paradis uden billard 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Erik DK/Spillefilm
Dæmoner 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.