enda

Bjørn Munch Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 VFX artist Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 VFX artist Tv-serie
En, to, tresomt 2014 Online DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Compositing Tv-serie
9 meter 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Rytteriet 2010 Digital compositing Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Visual effects DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.