enda

Björn Viktorsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lille sommerfugl 2020 Lyddesigner DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Lyddesigner U/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Lydklipper U/Spillefilm
Under Træet 2018 Lyddesign, Lydmix, Dialogklipper U/Spillefilm
Heartstone 2017 Lyd, Trailer lyddesign DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Lydmix, Foley recordist DK/Spillefilm
Volcano 2012 Lyd U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Lydklipper U/Spillefilm
Niceland 2004 Boom operator U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.