enda
Person

Björn Viktorsson

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Nest 2022 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Vanskabte land 2022 Tonemester, Lyddesigner DK/Spillefilm
Ingen kender dagen 2022 Mixer, Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Lille sommerfugl 2020 Lyddesigner, Re-recording mixer, Dialogklipper DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Lyddesigner U/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Lydklipper U/Spillefilm
Under Træet 2018 Lyddesign, Lydmix, Dialogklipper U/Spillefilm
Heartstone 2017 Lyd, Trailer lyddesign DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Lydmix, Foley recordist DK/Spillefilm
Volcano 2012 Lyd U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Lydklipper U/Spillefilm
Niceland 2004 Boom operator U/Spillefilm
The Last Paradise on Earth Lyddesigner DK/Spillefilm