enda

Bo Persson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bag Blixens maske 2011 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Beyond 2011 Lyd, Lyd (postproduktion) U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Lyddesign, Lydmix U/Spillefilm
Suxxess 2002 Lyd U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Lyd U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Oksen 1992 Lyd U/Spillefilm
Joker 1991 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.