enda

Bodil Lindorff

(1907 – 1999)

Skuespillerinde. Født 14/5 1907, død 12/7 1999. Søster til skuespillerinden Henny Lindorff.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Her i nærheden 2000 Posekonen DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Gamle Mette DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Dame på plejehjem (2) Tv-serie
Bryggeren 1996 Gamle Susanne Tv-serie
Carlo & Ester 1994 Senil dame 2 DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Isfugle 1983 Gammel dame DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Husbestyrerinde DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Judith og Annes mor DK/Spillefilm
Vores år 1980 Wilhelmine Humble Tv-serie
Undskyld vi er her 1980 Garderobedame DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Gammel kone i park DK/Spillefilm
Faster er død 1978 Medvirkende Tv-film
De landflygtige 1975 Brigid Tv-film
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Røverkællingen DK/Spillefilm
Tv-stykket 1974 Moder Tv-film
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Medvirkende Tv-serie
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Frokostpause 1962 Medvirkende Tv-film
Hustruen 1961 Medvirkende Tv-film
Sagen Winslow 1960 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Sønnen 1953 Laurine DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Det er så lidt, der skal til 1948 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
De pokkers unger 1947 Fru Nielsen DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
- Og en lys og lykkelig fremtid 1945 Medvirkende DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.