enda

Bøje Lomholdt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
How Are You 2011 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Together 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Pers metode 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse Hirtshals 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Tal til mig 2007 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Shanes verden 2007 Foto Tv-serie
I Danmark er jeg født 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Andre venner 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Foto DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Foto DK/Spillefilm
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Peter Laugesen - fire stemmer 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Samlerne 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Territorielle udsagn 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Louise og Papaya 2003 Foto DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Lille mand - lille mand 2002 Foto DK/Kort fiktion
Glistrup 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Omklædningsrummet 2001 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Blinkende lygter 2000 Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
Max 2000 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Et øjeblik 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Vejen hjem 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Tifanfaya 1998 Foto DK/Kort fiktion
Landskaber 1997 Foto DK/Eksperimentalfilm
Dagens børn 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Rejsen 1996 Foto DK/Kort fiktion
Rokketanden 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Manden der fik lov at gå 1995 Foto U/Kort fiktion
Klatten med de seje træer 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Guldalder 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Har du ild? 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra sol til sukker 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Tavshed 1991 Foto DK/Kort fiktion
Casanova 1990 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.