enda

Børge Hallenberg

(1916 – 1948)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kristinus Bergman 1948 Lyd DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Lyd DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Lyd DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Lyd DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Lyd DK/Spillefilm
Diskret ophold 1946 Lyd DK/Spillefilm
Fremtidens borgere 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den danske Brigade 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kartofler (kort version) 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Man elsker kun een Gang 1945 Lyd DK/Spillefilm
Stop Tyven 1945 Lyd DK/Kort fiktion
Koen 1944 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pinocchio 1940 Tonemester (1940-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.