enda

Brad Dourif

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bride of Chucky 1998 Chucky U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Duty Doctor U/Spillefilm
Body parts 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Eksorsisten III 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ragtime 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Ondt blod 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.