enda

Bradley Cooper

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Star is Born - Encore 2019 Instruktion U/Spillefilm
The Mule 2019 Medvirkende U/Spillefilm
A Star Is Born 2018 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Burnt 2015 Medvirkende U/Spillefilm
American Sniper 2014 Chris Kyle U/Spillefilm
Serena 2014 George Pemberton U/Spillefilm
Tømmermænd tur-retur 2013 Phil U/Spillefilm
American Hustle 2013 Richie DiMaso U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Pat U/Spillefilm
Limitless 2011 Eddie Morra U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Phil U/Spillefilm
The A-team 2010 Lt. Templeton Peck U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Phil Wenneck U/Spillefilm
Yes Man 2008 Peter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.