enda

Brian Lykke

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Taxachauffør DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Onkel Georg DK/Spillefilm
Find Dory 2016 Bailey U/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Broder Jørgen Tv-serie
Jul i kommunen 2012 Jan 'Falken' Falk Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Knud DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Sceneleder Tv-serie
Klassefesten 2011 Tom DK/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Paris U/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Studievært, Svend DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Elric DK/Spillefilm
Krysters kartel 2009 Medvirkende, Manus Tv-serie
Skråplan 2009 Medvirkende Tv-serie
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Hest U/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Trucker Tv-serie
Trio van Gogh 2007 Miklos Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.