enda

Brian McGinn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Amanda Knox 2016 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Visuelt koncept Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Visuelt koncept DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Visuelt koncept DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Visuelt koncept DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Visuelt koncept DK/Dokumentarfilm
Rekordmanden 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kvinder med power 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Toronto International Film Festival 2016-09-08 Amanda Knox
Lithuania Scanorama Film Forum 2014-11-06 Rekordmanden
Leuven, Docville 2014-05-02 Rekordmanden
Durham, Full Frame 2013-04-04 Rekordmanden
Amsterdam, IDFA 2012-11-14 Rekordmanden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.