enda

7.9.13

Dokumentarserie

Indgåelse af ægteskabet er et af de store øjeblikke i livet, hvor vi skaber ny familie. Og netop det øjeblik er startskuddet på "7.9.13", hvor fem forskellige par følges i flere år fra det øjeblik, hvor de siger "JA" til at leve sammen i lyst og nød.

De fem par har to ting til fælles: De er alle blevet viet i 2013. Og hver især står de overfor store personlige udfordringer. Seerne følger de nye ægtepar, deres familier og deres håb for det bedste liv. Der er Annika og Emil, som mødte hinanden i et åbent fængsel, og for dem er beslutningen om at gifte sig ensbetydende med en helt ny tilværelse uden stoffer og kriminalitet. Derudover er der den konkursramte landmand Mads og kokkepigen Heidi på Samsø. Torben, der i en sen alder mødte sit livs kærlighed i Astrid. Natklubejeren Jesper, der forelskede sig i sin ansatte Christina. Og den smukke klassiske violinist med fire børn, der fandt trækbasunisten Ronnie - som tog hele pakken.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel 7.9.13
Dansk titel 7.9.13
Emneord Ægteskab
Instruktør Bettina Mouridsen, Louise Detlefsen, Kaspar Astrup Schröder
Producent Mette Heide
Fotograf Lars Skree
Editor Line Schou Hillerbrand, Jakob Juul Toldam
Produktionsland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Plus Pictures
Internationalt salg
TV release 08.01.2014, DR 1, samt 15., 22. og 29. januar
DFI-støtteform Konsulentstøtte
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Plus Pictures
Med støtte fra Det Danske Filminstitut
I samarbejde med DR

Instruktion

Instruktion Bettina Mouridsen
Instruktion Louise Detlefsen
Instruktion Kaspar Astrup Schröder
Visuelt koncept Brian McGinn

Manus

Storyline Janus Metz

Produktion

Producer Mette Heide

Foto

Fotograf Lars Skree

Klip

Klipper Line Schou Hillerbrand
Klipper Jakob Juul Toldam

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF