enda

Louise Detlefsen

Instruktør, født i 1971. Uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole, 1996. Har siden 2003 arbejdet som filminstruktør/tilrettelægger.

Louise Detlefsen har blandt andet instrueret dokumentarfilmene 'Et forbandet år' (2012) og 'Hjerter dame' (2018) samt dokumentarserien '7.9.13' (2014) sammen med medinstruktør Louise Unmack Kjeldsen. Detlefsen og Kjeldsens film 'Fat Front' (2019) var udtaget til IDFA.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fat Front 2019 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Hjerter Dame 2018 Instruktion, Fotograf, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Instruktion Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7-9-13 2013 Instruktion
Et forbandet år 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 2006 Instruktion
Min bedste lærer 1-4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Overleverne Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Krakow Film Festival 2020-05-31 Fat Front
München Documentary Festival 2020-05-06 Fat Front
Kristiansand International Children's Film Festival 2020-04-21 Fat Front
ZagrebDox 2020-03-15 Fat Front
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2020-01-27 Fat Front
Göteborg International Film Festival 2020-01-24 Fat Front
Amsterdam, IDFA 2019-11-20 Fat Front
Kristiansand International Children's Film Festival 2004-04-27 Fra Barbie til Babe
Stockholm Film Festival Junior 2004-03-28 Fra Barbie til Babe
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Fra Barbie til Babe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.