enda

Louise Detlefsen

Instruktør, født i 1971. Uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole, 1996. Har siden 2003 arbejdet som filminstruktør/tilrettelægger.

Louise Detlefsen har blandt andet instrueret dokumentarfilmene 'Et forbandet år' (2012) og 'Hjerter dame' (2018) samt dokumentarserien '7.9.13' (2014).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerter Dame 2018 Instruktion, Fotograf, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Instruktion Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7-9-13 2013 Instruktion
Et forbandet år 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 2006 Instruktion
Min bedste lærer 1-4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2004-04-27 Fra Barbie til Babe
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 2004-04-20 Fra Barbie til Babe
Stockholm Film Festival Junior 2004-03-28 Fra Barbie til Babe
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Fra Barbie til Babe
BUSTER 2003-09-23 Fra Barbie til Babe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.