enda

Louise Detlefsen

Instruktør, født i 1971. Uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole, 1996. Har siden 2003 arbejdet som filminstruktør/tilrettelægger.

Louise Detlefsen har blandt andet instrueret dokumentarfilmene 'Et forbandet år' (2012) og 'Hjerter dame' (2018) samt dokumentarserien '7.9.13' (2014).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Overleverne 1:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Hjerter Dame 2018 Instruktion, Fotograf, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Instruktion Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
7-9-13 2013 Instruktion
Et forbandet år 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 2006 Instruktion
Min bedste lærer 1-4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Overleverne Instruktion, Fotograf Dokumentarserie
Fat Front Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2004-04-27 Fra Barbie til Babe
Stockholm Film Festival Junior 2004-03-28 Fra Barbie til Babe
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Fra Barbie til Babe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.