enda

Jakob Juul Toldam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Klipper DK/Spillefilm
Overleverne 1:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Ditte & Louise 2018 Klipper DK/Spillefilm
Alma flytter på landet: Min nye seng 2018 Konsulent Dokumentarserie
Min mosters historier - Lille matros 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Den hvide hval 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Det sorte tegn 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Flaskeposten 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Ny proviant 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - På rette kurs 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Tømmerflåden 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Vind i sejlene 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Arvingerne 3 2017 Klippeassistent Tv-serie
Min oldefars historier - Bjørnen 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Elgen 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier - Vaffelbageriet 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier 2016 Klipper Dokumentarserie
Min oldefars historier - Hulen 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den anden verden 2016 Klipper Tv-serie
Anton90 2015 Klipper Tv-serie
7.9.13 2014 Klipper Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
First Movers 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Klip DK/Kort fiktion
Parykatelieret 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Min bror Karim 2011 Klip DK/Kort fiktion
Heavy heads 2010 Klip DK/Kort fiktion
The Gentlemen 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Klip DK/Kort fiktion
Weightless - a recording session with Jakob Bro 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Gaven 2007 Klipper DK/Kort fiktion
Overleverne Klipper Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.