enda

Plus Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Madison midt imellem 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den anden Dirch 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vinterrejse 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Niarns død 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Hassan og ramadanen 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaos i Kina 2016 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Amanda Knox 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnesoldatens nye job 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mobbet 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 1:4 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Produktionsselskab Dokumentarserie
Forsøget 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Indiens døtre 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Drømmen om en familie 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
7-9-13 2013 Produktionsselskab
Jeg bliver myrdet 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rekordmanden 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Succesjægerne 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronningen af Versailles 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kvinder med power 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1-3 2012 Produktionsselskab
Shanne 2012 Produktionsselskab
Grantræet 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Christas mareridt 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mand eller mus 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Affæren i Prag 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Overleverne (oversigt) Produktionsselskab Dokumentarserie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Documentary Jury Prize 2013 Zürich Film Festival 2013 Lej en familie A/S
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.