enda

Mette Heide

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vinterrejse 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Hushjælp i helvede 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Producer Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Producer Dokumentarserie
Børnesoldatens nye job 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Amanda Knox 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
7.9.13 2014 Producer Dokumentarserie
7.9.13 - 1:4 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 2:4 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 3:4 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
7.9.13 - 4:4 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Mobbet 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Indiens døtre 2014 Executive producer U/Dokumentarfilm
Drømmen om en familie 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Succesjægerne 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Dronningen af Versailles 2012 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Jeg bliver myrdet 2012 Executive producer (Danmark) U/Dokumentarfilm
Kvinder med power 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Rekordmanden 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Producer DK/Kort fiktion
Christas mareridt 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
En feminin dreng 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Jagten på den eneste ene 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Affæren i Prag 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jonas - logistikchefens søn 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Lille voksen 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Manden der ville redde Saddam 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Slobodan Milosevic - Præsident under anklage 2007 Producer DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mit USA 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Det går nok over 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Drømmere 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Nye scener fra Amerika 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Metro - notater om de underjordiske 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Danser 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Livet mellem husene 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Taber! 1998 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Overleverne Producer Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.