enda

Britt Bendixen

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Thorvalds eks. Bente DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Danser #20 DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Koreografi Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Koreografi Tv-serie
Europa 1991 Danse-supervisor DK/Spillefilm
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Koreograf Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Koreografi DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Koreografi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.