enda

Bruce Willis

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Glass 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Death Wish - En mand ser rødt 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Precious Cargo 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Extraction 2015 Medvirkende U/Spillefilm
A Good Day to Die Hard 2013 John McClane U/Spillefilm
Red 2 2013 Frank U/Spillefilm
Looper 2012 Joe som ældre U/Spillefilm
The cold light of day 2012 Martin Shaw U/Spillefilm
Red 2010 Frank Moses U/Spillefilm
Surrogates 2009 Greer U/Spillefilm
Die Hard 4.0 2007 John McClane, Produktion U/Spillefilm
Perfect stranger 2007 Harrison Hill U/Spillefilm
16 blocks 2006 Jack Mosley U/Spillefilm
Over hækken 2006 RJ U/Spillefilm
Hostage 2005 Jeff Talley, Produktion U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Løjtnant A.K. Waters U/Spillefilm
Hart's War 2002 Oberst William A. McNamara U/Spillefilm
Bandits 2001 Joseph Blake U/Spillefilm
Ni fod under... 2000 Jimmy 'the tulip' Tudeski U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Kid 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Malcolm Crowe U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Ben Jordan U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Arthur "Art" Jeffries U/Spillefilm
Armageddon 1998 Harry S. Stamper U/Spillefilm
Under angreb 1998 General William Devereaux U/Spillefilm
Det femte element 1997 Korben Dallas U/Spillefilm
Sjakalen 1997 The Jackal U/Spillefilm
Last man standing 1996 John Smith U/Spillefilm
12 Monkeys 1995 James Cole U/Spillefilm
Die Hard - Mega Hard 1995 Medvirkende U/Spillefilm
I nattens mørke 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Medvirkende U/Spillefilm
På skudhold 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Medvirkende U/Spillefilm
The last boy scout 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Morderiske planer 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det er os der snakker 1990 Stemme U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det er mig der snakker 1989 Stemme U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En hot date 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.