enda

Bryan Singer

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bohemian Rhapsody 2018 Instruktion U/Spillefilm
X-Men: Apocalypse 2016 Instruktion U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Jack the Giant Slayer 2013 Instruktion U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Producer U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Superman Returns 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Instruktion U/Spillefilm
X-Men 2000 Instruktion U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Instruktion U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.